dimecres, d’abril 19, 2006

LOS AQUARIUS - Hit parade (1969)

LOS AQUARIUS - Hit Parade (1969)


CAT: No sé gaire cosa de Los Aquarius. Un grup instrumental espanyol que van gravar pel segell català Discos Ekipo. Es van dedicar a versionar èxits del pop internacional i nacional. En aquest disc hi trobareu dues peces dels Beatles (Goodbye i Get Back). A la contraporta es poden llegir tots els títols dels temes i una frase curiosa: "El órgano utilizado por Los Aquarius ha sido cedido por la casa Hammond". Tota una garantia.
.....
ESP: No sé mucha cosa sobre Los Aquarius. Un grupo instrumental español que grabó para el sello catalán Discos Ekipo. Se dedicaron a versionar éxitos del pop nacional e internacional. Aquí escucharéis dos piezas de los Beatles (Goodbye y Get Back). En la contraportada se pueden leer los títulos de los temas y una frase curiosa: "El órgano utilizado por Los Aquarius ha sido cedido por la casa Hammond". Toda una garantia.
.....
ENG: I don’t know very much about Los Aquarius. An instrumental group from Spain recorded by catalan label Discos Ekipo. They dedicated to cover national and international hits. We can find two Beatles songs, “Goodbye” and “Get Back”, among others. On the back cover we can read all the titles and a curious phrase: “The Aquarius used an organ lended by Hammond". A sound warranty, of course.
Here's the track list:

A Side
Oh mama
I want you to be my baby
La chevecha
Love me tonight
La paloma

B Side
Viva la gente (Up with people)
Regresa (Get back)
Maria Isabel
O quizás simplemente le regale una rosa
Adiós (Goodbye)
Melodía

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por facilitar estas musicas.
Por favor, si puedes, pon tambien la contraportada cuando tenga alguna informacion.
Salufos y gracias

Phil Musical ha dit...

Gracias por los comentarios positivos. Respecto a los albums posteados anteriormente no dispongo ya de los links, puesto que los renuevo cada 2 semanas. De todas formas, si estás muy interesado en alguno en particular, escríbeme un email y veremos lo que se puede hacer. Un abrazo!

sr. mexicant ha dit...

Solo me queda decir que: que chavocha la chevecha que che chube a la cabecha....ayyyy, ayyyy ayyyeeeeeee....si seññorrrrr (salusitaaa)

Anònim ha dit...

Molt guapa l'entrevista a Rac1, si senyor !

Felicitats !

Phil Musical ha dit...

Hola a tots! Merci pels comentaris. Per als que no esteu familiaritzats amb aquest blog, heu de saber que només es pot descarregar l'últim vinil penjat. I us el podeu baixar clickant damunt de la part del text subratllada (en el cas del "Hit Parade" heu de clickar damunt de "the music". Això us portarà a una pàgina web que es diu Rapidshare. Allà heu de clickar el botó de FREE, a baix de tot.
Això us durà a una última pàgina on heu d'esperar uns 30 segons en compte enrere fins que aparegui
"No premium-user. Please enter here: "
aquí heu d'escriure els números i lletres de colors que apareixen al costat i clickar el botó llarg on hi posa "Download from net mirror..."
S'obrirà un quadre de diàleg que us preguntarà què voleu fer amb el fitxer. Heu de prémer "Guardar/Desar" i especificar-li un lloc del disc dur on voleu que guardi l'arxiu comprimit (*.rar)
Un cop baixat tot l'arxiu, només sha de descomprimir. Necessitareu el software de WINZIP o el WINRAR per exemple.
Espero que seguint aquestes instruccions, arribeu a escoltar els vinils. Recordeu, cada dues setmanes, hi penjo un de nou.
Salut!

Anònim ha dit...

Phil et vai sentir pel món i em va encantar!!! ET seguiré a partir d'ara relament molt bo el Hit-Parade!!

Anònim ha dit...

Estimado Phil:

POr lo que he pudiendo ver en varios comentarios la gente está absolutamente enloqueciendo por tu voz a través de la radio estación Xavi Bosch. Dónde se te puede encontrar? Es de aterciopelada voz? Quién es ese persona que según la contadora se conecta desde El Vaticano? Tenemos que pensar que al Papa también le estremece esta música!!! Oh Yeah! Phil hace bailar al Papa!

Unknown ha dit...

Hi Phil...

You've got a great site..
I linked you to my blog..

Please check my site, download something and feel free to put my blog in your link page, it'll be my plesir ;)

http://www.lazarslounge.blogspot.com

Write Soon
Best wishes
Lazar

Anònim ha dit...

Oh man! I think I'm a classic of the 50s and 60s!. I like the 'Get back' and 'I want you to be my baby' covers. And I like all the hammond sounds and in this vinyl the organ have different textures.

Anònim ha dit...

Senyor Phil!

Em sap dir quins son per a vosté els tres instruments imprescindibles que no poden faltar en les orquestres de la seva sel·lecció.

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Sorry, but i don't see the link on this Album... :(

Tony ha dit...

Hammond organ? Los Aquarius? Hit covers from 1969?

I can't find the link. Please help.
Thanks!
-Tony

Anònim ha dit...

Good Time.
When I get link fo download&

Anònim ha dit...

Donde conseguimos el enlace para descargar este gran CD Phil? Thanks a lot.

Vinyl Room ha dit...

This is fab.
VR