dimecres, de desembre 12, 2007

CATALÒNIA JAZZ QUARTET - Nadal Jazz (1965)


CATALÒNIA JAZZ QUARTET - Nadal Jazz (1965)

CAT: Mr Phil Musical celebra l'arribada del Nadal amb un EP sortit de les lleixes de la seva discoteca. Melodies tradicionals d'aquesta època de l'any, amb arranjaments jazzístics per a quartet a càrrec del pianista Josep M. Martí. L'acompanyen Francesc Burrull al vibràfon, Enric Ponsa al contrabaix, Joan A. Calvet a la bateria i Ricard Roda, que col.labora en alguns temes al saxo. El disseny de la portada és del geni Jordi Fornas, autor del concepte gràfic del segell català Edigsa.

ESP: Mr Phil Musical celebra la llegada de la Navidad con un EP rescatado de las estanterías de su discoteca particular. Melodías tradicionales de esta época del año, con arreglos jazzísticos para cuarteto a cargo del pianista Josep M. Martí. Lo acompañaron en la sesión Francesc Burrull al vibráfono, Enric Ponsa al contrabajo, Joan A. Calvet a la batería y Ricard Roda, que colaboró en algunos temas tocando el saxo. Mención especial para el diseño de la portada, obra del genial Jordi Fornas, que fue también el autor del concepto gráfico del sello catalán Edigsa.

ENG: Mr Phil Musical celebrates Christmas with this EP from his own discotheque. Traditional Christmas melodies with arrangements for jazz quartet by pianist Josep M. Martí. Accompanied by Francesc Burrull (vibes), Enric Ponsa (bass), Joan A. Calvet (drums) & Ricard Roda (sax). Cover design by Jordi Fornas, the graphic concept author behind Catalan Edigsa music label.


Tracklist

El cant dels ocells
La fugida a Egipte
El desembre congelat
La pastora Caterina

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per recordar que el Cant dels Ocells és una cançó tradicional de Nadal i no una marxa fúnebre de 20 segons de durada.

Phil Musical ha dit...

Jajajaja... és veritat! Tot i que hi ha molta gent que ho deu pensar. Sona a tots els enterraments. Pensant en un títol més addient per acomiadar un difunt, perquè no punxar la Salomé i el "Se'n va anar"???

Marina Raurell ha dit...

felicitats pels bolets Phil! molt xulo el nou aire del programa...

salutacions

PS: m'encanta el jazz, una bona opció aquest Catalònia Quartet.

Questionaire ha dit...

Xaval, estàs "tremendu" en la nova temporada dels bolets. A més, que vingueu a les meves terres bagenques és un punt.

Una abraçada ben forta,

Q.

Steve Cape Cod ha dit...

Happy New Year. Thank you for what you are doing!! Keep it up!!
Steve Cape Cod

nicoxan ha dit...

Bones Phil,
Primer de tot felicitar-te per el teu blog i agrair-te que comparteixis aquestes perles musicals.

M'agradaria posar-me en contacte amb tu per vere si estaries interessat en punxar en un Festival que tindrà lloc a Reus el 11 i 12 de juliol.
Espero noticies teves.

Moltes gràcies,
PAU

Phil Musical ha dit...

Hola Pau,
Merci per tes boniques paraules sobre el meu humil blog.
Estaria encantat de punxar al juliol si m'ho puc muntar per dates.
Escriu-me un email a casalucio@hotmail.com i en parlem.
Abraçades!!
(no puc accedir al teu email des de la teva pàgina de Blogger)

Anònim ha dit...

Hola! El disseny i música d'aquest EP és fantàstic. Jo tinc el LP d'on es va extreure aquest EP, i també té un artwork perfecte.
Per cert, l'altre dia vaig pillar-me un LP de Guillermina Motta (un LP que no havia vist mai per cert) amb un disseny de Enric Sió de lo més perfecte que he vist a Concentric-Edgisa-...
Vagi bé!!

raremarc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
raremarc ha dit...

bones fil ;)
res, q està mol bé la música q vas penjant (a contagotes). però em vull baixar el del lou bennet, q el vaig obiar totalment quan el vaig veure per primer cop, i ara no trobo l'enllaç...espero q no sigui massa tard. cuida't! i regalat una mica hoooome de dèeeu :)

Noemi ha dit...

Hola!!! Estic buscant la cançó del desembre congelat del catalonia pequè voldria treballar-la amb els meus alumnes. Perfavor algú podria dir-me com lapuc conseguir? GRÀCIES!!

Phil Musical ha dit...

Hola Noemí. Justament en aquest post et pots baixar l'EP i escoltar "El desembre congelat". Merci per la visita!

jemeba ha dit...

buen album desearia bajarlo gracia

PELINO ha dit...

Hola

algú em podria posar en contacte amb el Jordi Fornas? o la seva família?
Moltes gracies